Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Waarom zou je een duur maandabonnement kopen als je alleen vandaag wilt reageren op een kamer of woning? Dat is de vraag die Papayo zich stelde. In veel steden blijkt het ontzettend lastig om een leuke en betaalbare kamer te vinden. En tot overmaat van ramp moet je dan ook nog vaak dure abonnementen afsluiten om te kunnen reageren op interessante kamers. Dat moet beter kunnen, vinden wij.

Daarom heeft Papayo een nieuw platform ontwikkeld. Op Papayo komen kamerzoekers en –aanbieders samen. De koten of appartementen worden aangeboden door zowel particulieren als door professionele partijen.

Bij Papayo zal je nooit een duur abonnement hoeven betalen voor langere tijd. Wij vinden dat je alleen hoeft te betalen als we ook daadwerkelijk iets voor jou kunnen betekenen.

Bij Papayo betaal je alleen als jij tijd en zin hebt om te reageren. Zijn er geen leuke kamers? Dan betaal je niet. Komt jouw droomkamer voorbij, dan betaal je een klein bedrag om tijdelijk op alle kamers op Papayo te kunnen reageren.

Papayo biedt zelf geen woonruimtes aan. We zijn dus afhankelijk van het aanbod dat particulieren en professionals op ons platform plaatsen. We gaan je dus niet vragen om een maandabonnement af te sluiten terwijl we helemaal niet kunnen garanderen dat we over drie weken wel aanbod hebben dat past bij jouw wensen. Wij weten ook niet welk aanbod beschikbaar zal zijn in de toekomst, dus hoef je daar ook niet voor te betalen. Logisch.

We hebben twee verschillende abonnementen:

1 week

7 dagen onbeperkt reageren voor €3,49

2 weken

14 dagen onbeperkt reageren voor €4,99

Wil je niet direct een abonnement afsluiten, maar zie je wel leuke woonruimtes? Als je ingelogd bent, kun je eenvoudig advertenties toevoegen aan ‘Favorieten’. Wanneer je de tijd hebt om te reageren op advertenties, staan de woonruimtes die jij hebt toegevoegd aan favorieten keurig op een rij.

Wil je reageren op een woning?

Maak dan gratis een account aan met je e-mailadres of je Facebook en log in. Vervolgens kun je een abonnement kiezen (in het menu bij MijnAbonnement of onder een advertentie) dat het best bij jou past. Zodra je een abonnement hebt, kun je onbeperkt reageren op alle advertenties die jij interessant vindt. Gebruik hiervoor het contactformulier onderaan de advertenties. Jouw bericht wordt rechtstreeks verstuurd naar de aanbieder van de woonruimte.

We wensen je heel veel succes met het zoeken van een leuke plek om te wonen!

Ga direct op zoek naar de perfecte woonruimte voor jou >>

Nog vragen of onduidelijkheden? Bekijk ook FAQ

Geef een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief